• +38970248501
  • oubedritairi@hotmail.com
  • Shkolla Fillore Komunale "Bedri Tairi"
Lajme
KOVID – 19 info

KOVID – 19 info

Të nderuar prind. Ju njoftojmë se në rrjedhë është aktiviteti për preventiv dhe detektim të hershëm nga KOVID – 19 përkatësisht skrining-testim të nxënësve me teste të shpejta ( përmes brisit në hundë) nga Ministria e Shëndetësisë dhe institucionet kompetente shëndetësore.
Përmes nxënësve do të ju dorëzojmë deklaratë për pëlqim dhe secili prind që pajtohet që fëmiju i tij të marrë pjesë në skrining-testim duhet ta plotëson dhe nënshkruan deklaratën për pëlqim.
Pëlqimet e nënshkruara nga prindërit është e nevojshme të dorëzohen në drejtori deri të premten me datë 18.02.2022 deri në orën 10.
Me respekt
Drejtoria e shkollës

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.